3DJake приветства Cults3D като официален партньор за сътрудничество

3DJake приветства Cults3D като официален партньор за сътрудничество

За висококачествени първокласни 3D модели

Библиотеките за 3D дизайн предоставят бърз начин за производителите и любителите да отпечатат това, което сърцата им желае и се оказват неразделна част от 3D печата. Ето защо ние от 3DJake имаме удоволствието да приветстваме Cults3D като официален партньор за първокласни 3D модели.

Cults3D е основана през 2014 г. от френското трио Уго Фромонт, Пиер Айролес и Съни Рипер с цел да създаде библиотека за дизайн за 3D модели и да даде възможност на създателите да печелят от упоритата работа, която влагат.

Днес Cults3D е най-голямата онлайн библиотека за премиум модели и е насочена към всички собственици на 3D принтери, CNC машини и лазерни гравири. Платформата вече има четири милиона членове и приветства повече от 7000 нови членове всеки ден.

Онлайн 3D модели: Какво отличава Cults3D от други сайтове като Thingiverse или MyMiniFactory?

Почти всяко друга популярна платформа за 3D модели е собственост на производител или компания на 3D принтери. Докато MakerBot притежава Thingiverse, MyMiniFactory е собственост на iMakr, Pinshape е собственост на Formlabs и т.н. Платформата Cults3D оперира като свое собствено образувание.

Какво предлага Cults3D освен 3D модели?

В допълнение към хостването на файлове, Cults3D организира например състезания за 3D печат и предлага редица инициативи и нови функции, като дизайн при поискване и възможност за споделяне на снимки на марки и др.

Ако се интересувате от намиране на висококачествени 3D модели или дори да продавате свои собствени дизайни онлайн, посетете Cults3d.com.