BondTech BMG-HT за FUNMAT HT

Крайната надстройка за Intamsys Funmat HT

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Подобни продукти:

BondTech Push-Fit Collar
BondTech Drivegear Kit за 1,75 mm

Информация за продукта и технически данни:

Описание

Високотемпературен екструдер

BMG-HT за Intamsys Funmat HT е високотемпературен комплект за ъпгрейд, базиран на популярния екструдер Bondtech Mini Geared (BMG). Той е с фрезован алуминиев корпус и високотемпературен стъпков двигател, който може да издържа на температури в камерата за изграждане до 150 °C.

Увеличете стойността на вашия Intamsys FunMat HT с този ъпгрейд. Вашият 3D принтер ще бъде по-надежден и по-малко податлив на подхлъзване и проблеми с филамента. Избегнете обичайните проблеми с екструдирането, оборудвайки вашия високотемпературен 3D принтер със съвременната система с двойно задвижване.

По-ниско тегло за повече мощност

Използвайки нашето 3:1 предавателно отношение, BondTech е увеличил наличната тяга и разделителната способност, въпреки че се използва високотемпературен стъпков двигател. Лекият стъпков двигател и алуминиевият корпус намаляват общото тегло на печатащата глава. Сравнявайки старите части и добавените нови от този комплект за Intamsys Funmat HT, намалихме теглото на натоварване от над 400 g до по-малко от 260 g. Спестяване на тегло над 35%, което има положителен ефект върху работата на принтера.

  • По-малко износване на линейни системи за движение
  • По-добро качество на повърхността
  • По-бърз 3D печат

Допълнителна информация

Тук ще намерите инструкциите за инсталиране.

Изтегляния

рецензии на български за BondTech BMG-HT за FUNMAT HT