Наръчник

Bambu Lab AMS - Ръководство Bambu Lab AMS - Ръководство

Търсите филаменти, които пасват на вашия Bambu Lab AMS, но ви е трудно да ги намерите? Тогава нашето ръководство определено ще може да ви помогне!

Епизод в YouTube: Преглед на Anycubic Kobra 2 Pro Епизод в YouTube: Преглед на Anycubic Kobra 2 Pro

Печатащата глава се изстрелва през пространството за печат на Kobra 2 Pro с главоломна скорост, което я отличава от нейните предшественици. Какво още може да прави?

Продуктов тест: Elegoo Mars 4 Продуктов тест: Elegoo Mars 4

Тествахме за вас Elegoo Mars 4 и го сравнихме с неговия предшественик Elegoo Mars 3 Pro. Можете да прочетете нашите заключения тук!

Тест на продукта: Elegoo Mars 4 Ultra Тест на продукта: Elegoo Mars 4 Ultra

Този път разглеждаме по-отблизо принтера Elegoo Mars 4 Ultra. Какво може, какво не може, какво би могъл да направи по-добре?

Конфигурирайте фърмуера на Marlin и го накарайте да работи! Конфигурирайте фърмуера на Marlin и го накарайте да работи!

Този фърмуер може да бъде доста труден за тези, които не са запознати с него, но също така може да предложи много възможности за използване на вашия принтер. В края на краищата това е вашият принтер, така че защо да не го направите възможно...

Високоскоростен печат: вашите възможности Високоскоростен печат: вашите възможности

През последните няколко години високоскоростният 3D печат е все по-актуален и вече сме свидетели на някои възможности за общността. От Klipper до Raspberry Pi, през дънни платки с прикрепящи се вторични платки, до подложки и новата актуализация на...