Наръчник

Високоскоростен печат: вашите възможности Високоскоростен печат: вашите възможности

През последните няколко години високоскоростният 3D печат е все по-актуален и вече сме свидетели на някои възможности за общността. От Klipper до Raspberry Pi, през дънни платки с прикрепящи се вторични платки, до подложки и новата актуализация на...

Как да използвате функцията Как да използвате функцията "Fuzzy Skin" в Cura

В нашето ново видео ви показваме стъпка по стъпка как да активирате и използвате функцията "Fuzzy Skin" в Cura, за да придадете на вашите 3D отпечатъци груба повърхностна текстура.

Как да използвате Как да използвате "Vase Mode'' в Cura

В новото ни видео ще научите как да активирате "Vase Mode'' в Cura и на какво трябва да обърнете внимание, когато го използвате.

Ръководство за дюзи на 3D принтери Ръководство за дюзи на 3D принтери

В това изчерпателно ръководство бихме искали да ви обясним какво представлява дюзата за 3D принтер, как се различават различните типове дюзи и как да изберете подходящата дюза според вашите изисквания.

Как да избегнем Как да избегнем "изтичането" (stringing)!

В новия ни видеоклип в YouTube ние ви показваме какво точно можете да направите против този проблем и как можете значително да подобрите качеството на печат с правилните настройки.

Проблеми с първия слой? Проблеми с първия слой?

Имате проблеми с адхезията или първия слой за печат? В нашето видео ще намерите подробни инструкции за правилната настройка.

Директен екструдер срещу екструдер Боудън Директен екструдер срещу екструдер Боудън

Каква е разликата между директен екструдер и екструдер Боудън и какъв е правилният избор за вас? В тази статия ще се опитаме да сравним двата варианта на екструдера и да ви покажем разликите.