Creality K1 Max

Високоскоростен FDM принтер с изкуствен интелект и огромно пространство за печат

2.104.99 лв.

(вкл. 20% ДДС. - плюс доставка)

Съдържание: 1 бр.

Доставка до сряда, 16. август

В наличност от 10. август

Защо отнема повече време?

Защо отнема повече време? Този продукт в момента не е в наличност, но ще бъде доставен скоро. Можете да направите директна поръчка - продуктът ще ви бъде изпратен веднага след като пристигне на склад. Затворете бележката

Безплатна доставка до България.
Информация за доставка и връщане

Характеристики:

 • Скорост на печат до 600 mm/s
 • Пространство за печат: 300 x 300 x 300 mm
 • Напълно автоматично нивелиране на леглото
 • Поддържан AI и с много интелигентни функции
 • С вграден пречиствател на въздуха

Арт.-№: CRE-1002110009, Съдържание: 1 Брой

Информация за продукта и технически данни:

 • Арт.-№: CRE-1002110009
 • Номер на производителя: 1002110009
 • Марки (производители): Creality
 • Съдържание: 1 Брой
 • Видове продукти: 3D принтери
 • Монтаж: Напълно сглобен
 • Технология за печат: FFF - FDM - LPD
 • Дисплей на принтера: Touch - Display
 • Поддържани операционни системи: Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +)
 • Тип екструдер: екструдер с директно задвижване
 • Брой екструдери: Единичен
 • Интерфейси: USB - Връзка, WIFI - WLAN, LAN
 • Поддържани формати (Slicer): STL, OBJ, AMF
 • Изграждащо пространство [LxBxH]: 300 x 300 x 300 mm
Описание

K1 Max от Creality е мощен FDM 3D принтер с изключително страхотна естетика и голям квадратен обем от 300 x 300 x 300 mm. Стабилната конструкция позволява на високоскоростния FDM принтер да постигне изключително високи скорости на печат, без качеството да пострада в резултат!

Напълно сглобен и готов за употреба

K1 Max се доставя до вас напълно сглобен и калибриран! Предварително инсталирано просто ръководство за бърз старт ще ви помогне при настройката на 3D принтера, така че можете да започнете да печатате веднага!

Голям строителен обем и максимално използване на пространството

Елегантният K1 Max се характеризира с голямо пространство за печат от 300 x 300 x 300 mm, въпреки компактния си размер! Това прави K1 Max идеален за създаване на прототипи и печат на образци за дизайн.

Стабилна рамка от алуминиева сплав

Здравата рамка тип "unibody" от K1 Max е изработена по поръчка от лята под налягане алуминиева сплав и обработена с CNC. Това гарантира максимална прецизност и стабилно поведение на печат дори при високи скорости!

Здрава конструкция за високи скорости и гладки процеси на печат

Неговата стабилна структура CoreXY и лека печатаща глава с тегло само 190 g са проектирани за високи скорости. Здравата рамка, в комбинация с лека конструкция на движещите се части, осигурява по-малко инерция и вибрации, както и повече стабилност!

Напълно автоматично нивелиране и калибриране на леглото без ръце

Нагревателното легло на K1 Max има сензори за напрежение, които могат да се използват за определяне на прецизна нивелираща мрежа. Благодарение на скенера AI LiDAR се измерват милиони точки на измерване върху повърхността на печатащото легло, за да се осигури прецизно нивелиране. K1 Max независимо комбинира данните от измерванията от двете системи и гарантира, че неравностите върху плочата за печат се компенсират автоматично.

С KI-LIDAR до красив първи слой

С разделителна способност от 1 µm, интелигентният LiDAR скенер следи първия слой и автоматично задава идеалния дебит за него. В случай на съобщение за грешка, K1 Max спира автоматично и ви уведомява чрез смартфон или компютър, че е възникнала грешка.

AI камера за наблюдение на печат

K1 Max има интегрирана AI камера, която използва за непрекъснато наблюдение на процеса на печат в реално време. В резултат на това се откриват грешки при печат, чужди тела и разхлабени части в пространството за инсталиране и се съобщават на потребителя. Благодарение на функцията за забавяне можете също да правите красиви снимки на вашите процеси на печат и да ги споделяте с други 3D ентусиасти!

Мониторинг в реално време на напредъка на печата чрез компютър или смартфон

Със съществуваща мрежова връзка през WLAN или LAN можете да следите напредъка на печата чрез компютър или смартфон. Ако свържете няколко принтера K1 Max онлайн, можете дори да започнете серийно производство и да увеличите, дублирате или групирате вашите модели! Наистина практично.

Фини текстури без клатене по Z-оста

Прецизно направляваната и винаги еднакво позиционирана z-ос намалява z-лентите и създава невероятно фини текстури без отместване на слоя.

Калибриране на потока чрез мониторинг на LiDAR

Тестовите линии са тук! K1 Max е разработен по такъв начин, че LiDar използва няколко тестови линии, за да определи перфектния поток за всеки филамент, преди да започне да печата. По този начин винаги се обработва правилното количество филамент: вече не е нужно да се борите с празнини, причинени от твърде малко екструдиран материал или с малки топчета (петна), причинени от твърде много екструдиран материал! С K1 Max вече няма разочарование!

Вграден пречиствател на въздуха

Вграденият пречиствател на въздуха на K1 Max филтрира неприятните миризми и фините частици, причинени от печат.

Други функции:

 • 4.3 -инчов сензорен екран
 • Интелигентни функции: AI камера, AI LiDAR, възстановяване на загубата на мощност, сензор за изтичане на филамента, оформяне на входа, светкавичен комплект, режим на заспиване
 • Съвместим с различен софтуер за нарязване, като Creality Print, Cura, Simplify3D, PrusaSlicer
Видео за продукта:

Въпроси и отговори относно Creality K1 Max

Получавайте специфични отговори от клиенти, които са закупили този продукт

Продуктови ревюта

рецензии на български за Creality K1 Max

Сходни продукти: