E3D Дюза от закалена стомана - 3,00 mm

Закалени и устойчиви на абразия дюзи Volcano за дълготрайна употреба с 3.00 mm филамент

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Подобни продукти:

E3D Месингова дюза Volcano  - 1,75 mm
E3D Медна дюза Volcano - 1.75 mm
E3D Дюза Volcano Х - 1,75 mm

Информация за продукта и технически данни:

  • Марки (производители): E3D
  • Видове продукти: Дюзи
  • Специално за 3D принтери: Anycubic Vyper
  • Диаметър на дюзите: 0,4 mm, 0,6 мм, 0,8 мм, 1,0 mm, 1,2 mm
  • Диаметър на филамента: 2,85 mm
Описание

Дюза от закалена стомана Volcano

Ако правите 3D печат с въглеродни филаменти, напълнен PLA или glow-in-the-dark, това е дюзата, от която се нуждаете! Филаментите, напълнени с въглерод, причиняват бързи и значителни щети на стандартните дюзи. Тези невероятно устойчиви на износване дюзи са предназначени за най-твърдите филаменти на пазара.

Предимства

Плащането на малко повече за закалена, устойчива на износване дюза е същевременно практично и икономично. Това също спестява много време, тъй като не е необходимо постоянно да сменяте износени дюзи. С тази дюза сте готови за бъдещи материали. Дюзите трябва да могат да се справят с почти всички бъдещи материали, планирани от производителите на материали.

Външен вид

Благодарение на термичната и химическата обработка на дюзата, те имат малко тъмен, понякога неравномерен цвят и текстура на повърхността. Също така може да има малко количество остатъци, въпреки окончателния процес на почистване. Цветното отклонение е нормално и не влияе на функцията и качеството. Евентуалните остатъци, останали върху дюзата, бързо се отмиват през първите милиметри от екструдирането, особено ако ги изплакнете с абразивен филамент!

Дюза Volcano

Дюзите Volcano са супер бързи дюзи за използване с блок Volcano и пакети за отпечатване на изключително големи височини на слоя при изключително високи потоци (flow rate). Дюзите Volcano имат още по-дълги нагрявани зони на топене за максимална скорост на топене. Вътрешната геометрия е внимателно проектирана, за да оптимизира потока и пропускателната способност и да гарантира, че върхът на дюзата е с правилния размер, за да изравнява особено широки маркировки за печат.

Брой маркировки диаметър
0 0,60 mm
1 0,80 mm
2 1.00 mm
3 1.20 mm
4 0,40 mm
Относно E3D
Аксесоари

рецензии на български за E3D Дюза от закалена стомана - 3,00 mm