E3D Хотенд Volcano Bowden - 3.00 mm

Хотенд с висок поток за ъпгрейд на Bowden с филамент от 3,00 mm

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Подобни продукти:

E3D V6 Силиконови чорапи
E3D Хотенд Prusa V6
E3D V6 Нагревателен блок за сензорни касети

Информация за продукта и технически данни:

  • Марки (производители): E3D
  • Видове продукти: Hot-Ends
  • Диаметър на филамента: 2,85 mm
Описание

Volcano: За по-бърз, по-силен и по-голям печат!

Подобно на хотенд V6, Volcano е напълно съвместим с екосистемата E3D и предлага избор от различни размери на дюзите. Потребителите могат да отпечатват дебели слоеве с дюза 1,2 mm или да изберат 0,4 mm дюза за високо прецизен печат.

По-бързо

Благодарение на по-голямата си зона на топене, хотендът Volcano дава възможност на потребителите да отпечатват по-високи и по-широки слоеве, което води до драстично по-кратко време за печат.

По-силно

В допълнение към по-краткото време за печат, дебелите платна, отпечатани от Volcano, се прилепват по-добре между слоевете и се прилепват един към друг със значително подобрена здравина. Отпечатаните части са изключително здрави, по-малко чупливи и се чувстват по-стабилни от стандартните щампи.

По-голямо

Принтерите стават все по-големи и сега виждаме машини, които са в състояние да създават гигантски предмети, които надхвърлят границите на онова, което може да бъде отпечатано. Печатането на тези огромни парчета обаче е невероятно бавно и може да отнеме дни, което в много случаи е просто непрактично. Хотенд Volcano прави отпечатването на тези обекти много по-ефективно и може да намали времето за печат с повече от половината.

Относно E3D
Видео за продукта:

рецензии на български за E3D Хотенд Volcano Bowden - 3.00 mm