E3D Комплект за директно задвижване Hemera - 1,75 мм

Надежден екструдер с директно задвижване за филаменти 1.75 mm

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Подобни продукти:

E3D Комплект за монтиране (V6)
Титанов екструдер с директно задвижване Стандарт
Комплект за фиксиране на екструдер Titan / Aero

Информация за продукта и технически данни:

Описание

E3D Hemera - по-рано Hermes - е най-добрата система за екструдиране, която E3D някога е произвеждал. Тя комбинира водещия на пазара хотенд V6 с чисто ново задвижване на филаментите, за да създаде прекрасна система за екструдиране с директно задвижване, която предлага безпрецедентна производителност с гъвкави филаменти.

Dual-Drive

За E3D Hemera, E3D избра двойно устройство, изработено от закалена неръждаема стомана, което предлага огромно сцепление в сравнение с единичните задвижващи системи. Всъщност филаментите могат да бъдат изтласкани с до 10 кг сила. Валът на вторичната предавка е разположен на подвижно, пружинно колело, което позволява на потребителя да регулира напрежението на филамента.

Компактна, интегрирана система

E3D Hemera е система от компоненти, които работят безпроблемно заедно като един компактен продукт. Тя има персонализиран двигател, базиран на NEMA17, както и собствен дизайн на лицевата плоскост, позволяващ на потребителя да бъде по-удобен, например да инсталира слотове и да произвежда много компактна система.

Екструзия на филамента като никой друг екструдер
Hemera екструдира филаментите като никоя друга система за екструдиране. Само когато отпечатвате ултра-гъвкави материали, можете да изпитате пълната степен на доставка и надеждност на филаментите. Тази изключителна система също така оказва значително влияние върху отпечатването на твърди и полутвърди материали като PLA или найлон.

Монтаж

Hemera предлага практични T-слотове за лесен монтаж на вашия принтер, както и място за допълнителни аксесоари, части на вентилатори и сонда за изравняване на леглото.

Уникален радиатор

Дизайнът на радиатора Hemera гарантира, че въздушният поток е насочен нагоре и далеч от хотенда и от нагряващото легло, намалявайки риска от изкривяване и неравномерно напрежение в отпечатаната част.

Дизайн, ориентиран към потребителя

Взаимодействието с Hemera е отгоре. За да регулира напрежението на филамента, потребителят просто завърта зъбен винт и механизъм за плъзгане на гърбицата с пружинна гайка и компресирана пружина и зарежда обтягащата ролка. Напрежението на филамента се увеличава, като го завъртите по посока на часовниковата стрелка и се намалява, като го завъртите обратно на часовниковата стрелка. Съвсем просто.

Ако трябва да разглобите Hemera за поддръжка, можете лесно да получите достъп до вътрешните механизми, като премахнете вентилатора и разхлабите двата винта на предния панел. Пълният достъп позволява частите да се почистват и подменят дори когато филамента е натоварен. Когато махнете предния панел, филамента, ремъчната шайба и пружината стават чист елемент.

Допълнителна информация

Съвместим е само с филамент 1,75 мм.

Моля, проверете мрежовото напрежение на вашия 3D принтер, преди да закупите.

Относно E3D
Аксесоари
Резервни части
Видео за продукта:

Продуктови ревюта

рецензии на български за E3D Комплект за директно задвижване Hemera - 1,75 мм

42 клиентски рецензии на други езици

4,8 от 5 звезди
5 звезди
53 (82%)
4 звезди
8 (12%)
3 звезди
2 (3%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
1 (1%)

64 оценки

Все още няма рецензии на български, но 42 рецензии на други езици.