E3D Медна дюза Volcano -- 3,00 mm

Дюза Volcano за температури над 500 °C и филаменти 3,00 mm

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Подобни продукти:

E3D Месингова дюза Volcano  - 1,75 mm
E3D Медна дюза Volcano - 1.75 mm
E3D Дюза Volcano Х - 1,75 mm

Информация за продукта и технически данни:

  • Марки (производители): E3D
  • Видове продукти: Дюзи
  • Специално за 3D принтери: Anycubic Vyper
  • Диаметър на дюзите: 0,4 mm, 0,6 мм, 0,8 мм, 1,0 mm, 1,2 mm
  • Диаметър на филамента: 2,85 mm
Описание

Медна дюза Volcano

Тези дюзи са проектирани за оптимални високотемпературни характеристики. Изработени от специална високотемпературна медна сплав с точка на омекване от над 500 °C и значително повишена топлопроводимост, те са идеални за високотемпературни приложения и работят перфектно с ежедневни филаменти като PLA, ABS и много други ,

В допълнение към високотемпературните характеристики, дюзите имат усъвършенствано покритие на базата на никел, което значително намалява сцеплението и адхезията на пластмасата към дюзата. Това е идеално за най-използваните филаменти, за да се поддържат дюзите чисти и блестящи, но е особено важно при температури над 300 °C, при които не може да се използва силиконов чорап.

Медта има повече от три пъти по-висока топлопроводимост от месинга, докато използваната медна сплав е втвърдена и обработена, за да се намали окисляването на медта при високи температури. По-високата топлопроводимост също леко увеличава времето за нагряване и може да позволи по-прецизен контрол на температурата. Тази медна сплав е много устойчива на температура и започва само да омекотява или да свети доста над 500 °С. Това прави дюзите идеални за високотемпературен печат, с който другите дюзи не могат да се справят.

Дюзи Volcano

Дюзите са супер бързи печатни дюзи за използване с блока Volcano и пакети за отпечатване на големи височини на слоя при изключително високи дебити. Дюзите Volcano имат дълги нагрявани зони на топене за максимална скорост на топене. Вътрешната геометрия е внимателно проектирана, за да оптимизира дебита и пропускателната способност и да гарантира, че върхът на дюзата е с правилния размер, за да изравнява особено широки маркировки за печат.

Брой марки Диаметър
0 0,60 mm
1 0,80 mm
2 1.00 mm
3 1.20 mm
4 0,40 mm

Относно E3D
Аксесоари

рецензии на български за E3D Медна дюза Volcano -- 3,00 mm