E3D V6 Силиконови чорапи

Ъпгрейднете вашия E3D хотенд с тези силиконови чорапи!

14.00 лв.

вкл. 20% ДДС. - плюс доставка

Съдържание: 1 компл.

На склад

Доставка: петък, 04. февруари: Поръчайте до понеделник в 07:00 часа.

Характеристики:

  • Нелепнеща повърхност
  • За отоплителни блокове V6
  • Поддържа чист отоплителния блок
  • По-стабилна температура

Арт.-№: E3D-V6-SOCK-3PACK, Съдържание: 1 комплект, EAN: n/a

Информация за продукта и технически данни:

Арт.-№: E3D-V6-SOCK-3PACK
Номер на производителя: V6-SOCK-3PACK
Марки (производители): E3D
Съдържание: 1 комплект
Видове продукти: Hot-Ends

Описание

Пакет от 3 нови и подобрени силиконови чорапи с незалепващо покритие за хотендове E3D. Поддържа вашия отоплителен блок чист и добре изолиран с уютен син чорап, стилно декориран с логото на E3D.

Моля, обърнете внимание, че това е стандартният силиконов чорап E3D, който се доставя с всички хотендове на E3D V6 и Lite6 от май 2017 г.

Някои малки, но значителни промени са направени в тези чорапи, за да се направи 3D печатът още по-лесен, по-чист и бърз с хотендове E3D . Те се придържат здраво към отоплителния блок и издържат по-дълго от всякога!

Чорапите са изработени от термоустойчив, незалепващ силиконов материал, който предотвратява образуването на разтопена пластмаса. Това наистина помага с лепкави материали като съполиестри и пълнени материали, които обичат да се изграждат върху дюзи.

Те също предлагат огромно повишаване на температурната стабилност, особено ако използвате охладител с голям въздушен поток около дюзата, за да охладите налягането. Допълнителното охлаждане в комбинация с намаленото топлинно излъчване от блока и дюзата до налягането увеличава възможността за отпечатване на големи надвеси и мостове, като в същото време температурата на хотенда остава изключително стабилна.

Капаците просто се поставят в предната част на хотенда без демонтаж и са здраво закрепени. Когато е горещо, силиконът се разширява до правилния размер и се адаптира към хотенда.

Чорапите V6 се предлагат в опаковка от 3, защото не издържат завинаги. В зависимост от това какви материали отпечатвате и колко печатате, те се износват. Дори и с лепкави абразивни филаменти те трябва лесно да издържат над 100 часа печат. С по-малко лепкави материали като ABS и по-нежна употреба можете да постигнете почти безкраен живот. Техният живот може да варира.

Тези чорапи са подходящи за V6, Chimera, Lite6, Titan Aero, Kraken и други!

E3D Онлайн документация

Въпроси и отговори относно E3D V6 Силиконови чорапи

Получавайте специфични отговори на клиенти, които са закупили този продукт

Продуктови ревюта

Продуктови ревюта на български за E3D V6 Силиконови чорапи

8 клиентски рецензии на други езици

4,6 от 5 звезди
5 звезди
17 (70%)
4 звезди
5 (20%)
3 звезди
2 (8%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
0 (0%)

24 оценки

Все още няма рецензии на български, но 8 рецензии на други езици.


Знаехте ли?

Една от най-големите общности за 3D печат е Thingiverse от MakerBot. Там могат да бъдат намерени 1 000 000 качвания, които се предоставят безплатно.

Сходни продукти:

Клиентите, които си купиха "V6 Силиконови чорапи" , също така купуват: