Fiberlogy Refill PET-G Burgundy Transparent

PETG пълнител за MasterSpool в прозрачен червен цвят

Този продукт вече не се предлага от производителя

Подобни продукти:

3DJAKE PETG Transparent Червено

Информация за продукта и технически данни:

Марки (производители): Fiberlogy
Диаметър: 1,75 mm
Видове продукти: Филамент PET / Кополиестер
Цвят: Прозрачен, Червен
Нето тегло: 850 g
Температура на печат: 230 - 250 °C
Температура на нагревателната плоча: 90 °C

Описание

REFILL е филамент без макара, който е съвместим с MASTERSPOOL стандарта за многократна употреба, който всеки може да отпечата с безплатния и пълнофункционален проект RichRap. Това решение е по-екологично и по-евтино от филаментите на еднократните макари. Fiberlogy е една от първите компании в света, избрали да включат това решение в продуктовата си гама.

Приложение

Приложението е същото, както при филаментите с макара. Единствената разлика е, че пълнителя няма макара. Това го прави по-екологичен.

MasterSpool за изтегляне!

PET-G

С PET-G можете да произвеждате още по-разнообразни функционални прототипи и части за крайна употреба. Това е възможно благодарение на неговата издръжливост която е по-добра от тази на ABS. Благодарение на гликоловото съединение, материалът е по-издръжлив и по-малко податлив на изкривяване. Химическата устойчивост на киселини, соли и алкални вещества разширява обхвата на приложение.

С наличните прозрачни цветови опции, можете да създавате зашеметяващи модели за различни цели. Можете да го приложите към електрониката, прототипирането и декорациите.

Свойства:

  • Висока издръжливост
  • Ниска свиваемост
  • Устойчивост на киселини, соли, алкални вещества

Продуктови ревюта на български за Fiberlogy Refill PET-G Burgundy Transparent

Знаехте ли?

Концепцията за 3D принтера произхожда от американския изобретател и инженер Чък Хил по време на 80-те. Той основава и компанията 3D Systems.