ProFab3D Premium PLA Black

Перфектен филамент за ProFab Mini в черен цвят

РазпродаденВече не се произвежда

Подобни продукти:

3DJAKE ecoPLA - Black
Polymaker PolyTerra PLA Charcoal Black
3DJAKE ecoPLA Бяло & Черно Икономичен комплект

Информация за продукта и технически данни:

Марки (производители): ProFab3D
Диаметър: 1,75 mm
Видове продукти: PLA Филамент
Цвят: Черен
Нето тегло: 750 g
Температура на печат: 190 - 210 °C
Температура на нагревателната плоча: Не се изисква

Описание

Високо качество

Чрез стриктни тестове и задълбочени процедури за контрол на качеството, ProFab3D е в състояние да осигури висококачествен и надежден материал, който винаги води до великолепни резултати. С помощта на лазерната измервателна система за измерване на диаметъра може да се гарантира, че материалът има постоянен диаметър и толеранс от + -0.02 мм.

Специално разработен

Благодарение на стратегическото партньорство с един от водещите производители на материали в индустрията, Polymaker, ProFab3D създаде материал, специално разработен за ProFab Mini и късия му хотенд. Той е изключително надежден и може да гарантира дълги часове на принтиране.

Безопасен за домашна употреба

Premium PLA (полимлечна киселина) от ProFab е биопластмаса, получена от захар в царевица, захарно цвекло и други култури. Той е напълно безопасен за употреба у дома. Също така без вредна миризма по време на или след печат.

Достъпна цена

Една от основните цели на ProFab3D е да направи триизмерния печат по-достъпен за нови потребители и любители, като предостави високо качество на конкурентна цена, както за принтера, така и за постоянните разходи за материали.

Цветна палитра

Предлагаме набор от пет красиви цвята, които могат да бъдат превърнати в модели от всякакъв вид - от игриви домашни аксесоари до по-професионални решения за създаване на прототипи.

рецензии на български за ProFab3D Premium PLA Black