BondTech Direct Drive System за CR-10S

Оптималният ъпгрейд за Creality CR-10S

Този продукт вече не се предлага от производителя

Подобни продукти:

BondTech DDX V3 PH1 за Creality Ender / CR-10(S)

Информация за продукта и технически данни:

Марки (производители): BondTech
Видове продукти: екструдер
Специално за 3D принтери: Creality CR-10S
Диаметър на филамента: 1,75 mm

Описание

Уникалната технология на Bondtech с двойно задвижване в BMG екструдера, комбинирана с истински E3Ds v6 HotEnd, ви позволява лесно захранване и използване на различни материали.

Частите на корпуса са отпечатани с PA12 (полиамид) за максимална здравина и прецизност с технологията SLS, която е стандартна за индустрията.

Системата за директно задвижване CR-10S на Bondtech (DDS) предлага на потребителите повече възможности:

  • различни материали
  • дюзи с по-висок поток
  • по-тънки слоеве
  • по-високо качество на печат

BONDTECH DIRECT DRIVE SYSTEM

Това универсално решение е лесно за инсталиране. DDS от Bondtech използва уникална технология с двойно задвижване с вътрешно съотношение 3:1 и 415 стъпки / мм. DDS също така използва E3D V6 HotEnd, който може лесно да отпечатва широк спектър от филаменти на пазара при температури на обработка до 285 °C.

Дизайнът на кутията също така е добре проектиран. Неговата геометрия позволява ефективно охлаждане на хотенда чрез оптимизиране на позицията на аксиалния вентилатор Sunon 4010 и ориентацията на охлаждащия въздушен поток. В допълнение към охлаждането на хотенда, BondTech постигна и по-ефективно охлаждане на части чрез използване на радиален вентилатор (Sunon 5015) и вентилационен капак, който насочва въздушния поток директно към върха на дюзата. Корпусът на сензора за филамента също е преработен. Не се изисква рязане или запояване. Старите кабели и компоненти, които трябва да бъдат отстранени, се запазват и могат да се използват повторно.

Множество материали КАПАЦИТЕТ

Нашият екструдер Bondtech доставя всички материали с висока надеждност, от гладки найлонови и меки TPU / TPE филаменти до силно твърди и понякога крехки, въглеродни, високоякостни материали. Екструдерът е проектиран за филаменти от 1,75 mm.

BONDTECH DUAL-DRIVE

Уникалната технология с двойно задвижване осигурява непрекъснат поток на материалите, без страх от запушване дори и при най-тежки условия. Потребителите на Bondtech по целия свят ще потвърдят, че екструдерите работят безупречно, дори и с хиляди отпечатъци, с прецизна точност и без да увреждат или износват спиралата.

Продуктови ревюта

Продуктови ревюта на български за BondTech Direct Drive System за CR-10S

6 клиентски рецензии на други езици

4,3 от 5 звезди
5 звезди
5 (62%)
4 звезди
2 (25%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
1 (12%)

8 оценки

Все още няма рецензии на български, но 6 рецензии на други езици.


Знаехте ли?

Една от най-големите общности за 3D печат е Thingiverse от MakerBot. Там могат да бъдат намерени 1 000 000 качвания, които се предоставят безплатно.