E3D Volcano Hotend Direct Drive - 3,00 mm

Високопоточен хотенд с директно задвижване с филамент 3,00 mm

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Подобни продукти:

E3D V6 Силиконови чорапи
E3D Хотенд Prusa V6
E3D V6 Нагревателен блок за сензорни касети

Информация за продукта и технически данни:

  • Марки (производители): E3D
  • Видове продукти: Hot-Ends
  • Диаметър на филамента: 2,85 mm
Описание

Volcano: Печатайте по-бързо и по-силно!

Подобно на хотенд V6, Volcano е напълно съвместим с екосистемата E3D и предлага избор от различни размери на дюзите. Потребителите могат да отпечатват дебели слоеве с помощта на 1,2 mm дюза или да изберат 0,4 mm дюза за високо прецизен печат.

По-бързо

Благодарение на по-голямата си зона на топене, хотенд Volcano позволява на потребителите да отпечатват по-високи и по-широки слоеве, което води до драстично по-кратки срокове за печат.

По-силен

В допълнение към по-краткото време за печат, слоевете отпечатани с Volcano се прилепват един към друг със значително подобрена здравина. Отпечатаните части са изключително дебели, нестабилни и по-стабилни от стандартните щампи.

Отпечатайте по-големи разпечатки

Принтерите стават все по-големи и сега виждаме машини, които могат да създават огромни предмети. Отпечатването на тези огромни модели обаче е невероятно бавно и може да отнеме няколко дни, което в много случаи е просто непрактично. Хотенд Volcano прави отпечатването на тези обекти много по-ефективно и може да намали времето за печат с повече от половината.

Относно E3D
Видео за продукта:

рецензии на български за E3D Volcano Hotend Direct Drive - 3,00 mm