Mosaic Palette 2S Pro

Една дюза - Четири филамента - Лесен мултиматериален 3D печат с Pro версията

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Подобни продукти:

Mosaic Palette 3 Pro
Mosaic Palette 3
BIQU Dual Color Upgrade Kit

Информация за продукта и технически данни:

Описание

Четири филамента се комбинират и подават във вашия 3D принтер. Palette 2S извежда вашите предимства на съвсем ново ниво.

Версията 2S Pro включва нашaтa най-модернa сърцевина за сплайс до момента, направена от алуминий за оптимално охлаждане и 20% по-бързи скорости на сплайсинг.

Най-надеждният опит досега
Palette 2S Ви предлага най-простият процес на печат за няколко материала. С настройката ''plug-and-play'' можете да използвате Palette 2S с всеки от вашите принтери и да извлечете максимума от него.

Една дюза, четири филамента, безкраен потенциал
Печатайте дизайните си без компромиси. Подобрете комуникацията и създайте геометрична свобода с много цветове и разтворима поддръжка в един принт.

Гъвкавост на софтуера
Използвайте CANVAS за подобрено потребителско изживяване или продължете да използвате любимите си офлайн слайсъри и инструменти за обработка на печат с вашия Palette 2S.

Автоматизирано управление на филаментите
Без повече притеснения относно печат с непълни макари. Когато макарата е празна, Palette 2S автоматично се свързва с друга, за да поддържа процеса на печат, дори когато не сте наоколо.

За Palette 2S и 2S Pro се съсредоточихме върху надеждността и лекотата на използване. Прегледахме основните системи на Palette 2/2 Pro, оптимизирахме ги и тествахме продължителността на живот, за да гарантираме, че можем да вдигнем нивото за 3D-печат с много материали.

Увеличена скорост

Има редица фактори, които влияят на максималната скорост на печат: височината на вашия слой, вашия модел и скоростта на сплайсиране на палитрата.

С двете сплайсинг ядра вашите 2S и 2S Pro палитри могат да сплайсват 10% по-бързо от своите предшественици.

Предварително качен фърмуер

Ако премахнете 2S / 2S Pro от кутията, можете да започнете да печатате веднага.

Оптимизирани рамена на задвижването

С 2S и 2S Pro, задвижващите ръце постоянно контролират пътя на материала още повече, което ви позволява да контролирате по-точно и надеждно дори при по-високи скорости.

CANVAS

Инструмент за управление на проекти, инструмент за създаване на съдържание и cloud slicer. Той е претърпял значителна модификация, което ви позволява да създавате, съхранявате и печатате съдържанието по начин, който никоя друга платформа не може. По-долу можете да се запознаете с някои от най-големите промени:

CANVAS Paint
CANVAS Paint е нашият инструмент за съдържание, който позволява на всеки да създава многоцветно съдържание от едноцветни .stl файлове. С този инструмент можете да извлечете максимума от палитрата, като персонализирате съдържанието.

Управление и споделяне на проекти
Едно от големите предимства на облака (cloud) е възможността да се споделят проекти с множество потребители. Споделяне на връзки към проекти ви позволява да споделяте проектите си с общността на палитрата или със собствената си мрежа.

Cloud slicing
След въвеждането на CANVAS Beta през 2018 г., ние увеличихме скоростта на слайсинг на CANVAS три пъти. Поправихме и грешките, които доведоха до по-ниска скорост на слайсинга и грешки при подрязване в бета фазата. Ако облакът не е за вас, ние продължаваме да поддържаме други десктоп-базирани слайсери с нашия безплатен инструмент за постобработка Chroma.

Допълнителна информация
Видео за продукта:

Продуктови ревюта

рецензии на български за Mosaic Palette 2S Pro

5 клиентски рецензии на други езици

4,9 от 5 звезди
5 звезди
7 (87%)
4 звезди
1 (12%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
0 (0%)

8 оценки

Все още няма рецензии на български, но 5 рецензии на други езици.