Snapmaker J1

3D принтер с две печатащи глави

2.926.83 лв. 3.407.99 лв. -14%

(вкл. 20% ДДС. - плюс доставка)

Съдържание: 1 бр.

Доставка до четвъртък, 27. април

В наличност от 19. април

Защо отнема повече време?

Защо отнема повече време? Този продукт в момента не е в наличност, но ще бъде доставен скоро. Можете да направите директна поръчка - продуктът ще ви бъде изпратен веднага след като пристигне на склад. Затворете бележката

Безплатна доставка в България.
Информация за доставка и връщане

Характеристики:

  • Ултра-бърз IDEX (независим двоен екструдер)
  • Скорост на печат до 350 mm/s
  • Стойности на ускорението от 10 m/s²
  • Паралелен печат на два обекта
  • Едновременно използване на различни материали
  • Огледален печат
  • Резервен режим

Арт.-№: SM-81012, Съдържание: 1 Брой, EAN: 6971573440316

Информация за продукта и технически данни:

Арт.-№: SM-81012
Номер на производителя: 81012
Марки (производители): Snapmaker
Съдържание: 1 Брой
Видове продукти: 3D принтери
Product Type Google Base: 3D принтери и др.
Монтаж: Напълно сглобен
Технология за печат: FFF - FDM - LPD
поддържани операционни системи: Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +), Linux (Ubuntu 12.04 +)
Брой екструдери: Double
Интерфейси: USB - Връзка, WIFI - WLAN
Поддържани формати (Slicer): STL, OBJ, 3MF
Диаметър на филамента: 1,75 mm
Изграждащо пространство [LxBxH]: 320 x 210 x 200 mm

Описание

Благодарение на най-иновативните технологии и най-ефективните системи, Snapmaker успя отново да впечатли всички в света на 3D печата отново и отново. Този път компанията представя принтера IDEX-3D J1 , който разбива всички възможни граници!

IDEX система за високоскоростен печат

За разлика от други 3D принтери, които са оборудвани с един екструдер, иновативният принтер J1 от Snapmaker работи с две независимо работещи печатащи глави (IDEX - Independent Dual Extruder), които могат да печатат два модела едновременно. Устройството постига максимална скорост на печат до 350 mm/s и невероятни стойности на ускорение от 10 m/s²!

Здрава конструкция за висококачествени модели

Елегантната външна рамка от алуминиева сплав прави този 3D принте с матово покритие много специален, което ще впечатли всички любители на 3D.

Въпреки това, J1 не само изглежда добре: горната и долната му рамка се характеризират с изключителна здравина и твърдост. Долната структура от алуминиева сплав гарантира по-добро разсейване на топлината. Високопрецизните линейни релси и прецизно обработените ремъци осигуряват висококачествени индустриални модели.

Затворен корпус за стабилна вътрешна температура и тих печат

Запечатаният корпус на J1 предотвратява загубата на топлина, което означава, че материали като ABS или найлон няма да се деформират. С ниво на шум от 45 dB, печатът в затворени помещения е много по-тих и по-приятен за външния свят!

Удобен за потребителя сензорен екран

Интуитивният и изключително лесен за използване сензорен екран е с резолюция 1280 x 720 пиксела. Той поддържа предварителен преглед на файлове, калибриране и промяна на настройките на принтера без използване на слайсинг софтуер.

Лесно калибриране

Ръчното калибриране на 3D принтер IDEX е наистина досаден процес. J1 предлага интелигентно и напълно автоматично решение за прецизно калибриране - Z-Offset калибриране. И двата екструдера могат да извършват калибриране за много кратко време чрез докосване на нагревателното легло с вградени електроблокове. Имате само една задача: следвайте инструкциите на сензорния екран и завъртете колелото на екструдера отдясно!

Стъклено печатно легло PEI за лесно разделяне на моделите

Специално изработеното PEI печатно легло осигурява отлична адхезия на моделите. След като отпечатаните модели се охладят, те могат лесно да бъдат премахнати.

Паралелен печат с две печатащи глави, комбинирани с различни материали

Уникалният 3D принтер позволява не само паралелно отпечатване на два обекта или отпечатване на целия модел, състоящ се от няколко части, но и практична комбинация от два материала с различни механични свойства.

Например, материал, комбиниран с разтворим PVA, води до много по-здрави поддържащи структури и чисти повърхности, което автоматично намалява необходимостта от последваща обработка.

Огледален печат и режим на архивиране

J1 има изключително полезни функции. От една страна, той позволява огледален печат с помощта на втори екструдер, така че печатът на симетрични обекти е по-лесен от всякога! Функцията за резервен режим ви позволява да продължите да печатате, дори ако екструдерът не може да печата, защото е блокирал. В този случай вторият екструдер автоматично поема задачата за печат и въпреки това постига перфектен резултат!

Безплатен слайсинг софтуер

Подгответе вашите 3D модели за печат само с няколко кликвания - с безплатния слайсинг софтуер на Snapmaker! Неговите обмислени параметри и настройки са подходящи не само за начинаещи, но и за професионални потребители! Визуализацията на G-кода ви позволява да видите 3D модели преди печат. Много практично, нали?

Софтуерът се актуализира постоянно и се добавят нови функции и настройки.

Въпроси и отговори относно Snapmaker J1

Получавайте специфични отговори от клиенти, които са закупили този продукт

Продуктови ревюта

рецензии на български за Snapmaker J1

1 клиентска рецензия на друг езики

3,5 от 5 звезди
5 звезди
1 (25%)
4 звезди
2 (50%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
1 (25%)

4 оценки

Все още няма рецензии на български, но 1 рецензии на друг език.


Сходни продукти:

Клиентите, които си купиха "J1" , също така купуват: