Zortrax Inkspire 2

Принтер за смола със силно автоматизирани печатни процеси

Ново в магазина!

8.880.99 лв.

(вкл. 20% ДДС. - плюс доставка)

Съдържание: 1 бр.

Доставка до петък, 18. ноември

В наличност от 14. ноември

Защо отнема повече време?

Защо отнема повече време? Този продукт в момента не е в наличност, но ще бъде доставен скоро. Можете да направите директна поръчка - продуктът ще ви бъде изпратен веднага след като пристигне на склад. Затворете бележката

Безплатна доставка в България.
Информация за доставка и връщане

Характеристики:

 • Веднага готов за работа
 • Защитно UV покритие
 • С резервоар за смола
 • С автоматична система за подаване на смола
 • Непрекъснат контрол на количеството смола
 • Интегрирана система за реакция при затъмнение

Арт.-№: Z-INKSPIRE2, Съдържание: 1 Брой, EAN: 5902280827559

Информация за продукта и технически данни:

Арт.-№: Z-INKSPIRE2
Номер на производителя: INKSPIRE2
Марки (производители): Zortrax
Съдържание: 1 Брой
Видове продукти: 3D принтери
Монтаж: Напълно сглобен
Технология за печат: UV LCD
Дисплей на принтера: Touch - Display
поддържани операционни системи: Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +)
Интерфейси: USB - Връзка, WIFI - WLAN, LAN
Поддържани формати (Slicer): STL, OBJ
Изграждащо пространство [LxBxH]: 192 x 120 x 280 mm
Минимална височина на слоя: 25 µm

Описание

Zortrax Inkspire 2 е първокласен UV LCD 3D принтер! Мощният 3D принтер за смола е специално създаден за работа с висококачествена смола в силно автоматизирани процеси и осигурява отлични резултати!

Оптимални условия на осветление

Inkspire 2 работи с UV LED светлинен източник от 405 nm. Благодарение на патентована матрица от ярки LED светлини и ярко разпределение на светлината се осигурява равномерно UV осветяване по цялата платформа за печат: прецизността на размерите остава както в центъра, така и по краищата на чинията равномерно високо! Несравнимата оптична прецизност на всеки отделен пиксел е черешката на тортата!

Защитно UV покритие

Специално произведено UV покритие ефективно предпазва смолата от външни UV източници. Покритието също така намалява емисиите на произведените пари.

Лесно сменяема платформа за печат

Платформата за печат на Inkspire 2 може лесно да бъде премахната и прикрепена отново. Такава гъвкавост позволява тя да бъде преместена в ъглова позиция, което позволява на смолата да се оттича обратно в резервоара за смола.

Фабрично калибриране за незабавен старт

Платформата за изграждане е фабрично калибрирана, което прави Inkspire 2 готов за употреба. Ако желаете, лесният за употреба принтер може да бъде калибриран с прости GUI инструкции. Процесът на калибриране се извършва чрез регулиране на 3 винта на платформата.

Удобен резервоар за смола

Принтерът има вграден резервоар за смола. Той може лесно да се прикрепи и премахне.

Надежден контрол на нивото на смолата:

 • Помпа за смола: Inkspire 2 е оборудван с автоматична система за подаване на смола. Ако няма достатъчно материал в резервоара за смола, смолата може да се прехвърли директно от бутилката, така че отпечатването да може да се извърши по план. Бутилките със смола могат лесно да се прикрепят към помпата и да се поставят в съответния държач за бутилката. Излишната смола автоматично се връща от резервоара в бутилката от помпата.
 • Чистачка за смола: Резервоарът за смола е оборудван с чистачка за смола. Това гарантира, че смолата няма да се слепи по време на по-дълги отпечатъци.
 • Сензор за нивото на смолата: Сензорът се намира в резервоара за смола. Той непрекъснато измерва колко смола е останала в резервоара. Нивото на запълване със смола може винаги да се поддържа същото благодарение на сензора, който предотвратява втвърдяването на фотополимерите.
 • Сензор за бутилката за смола: Сензорът измерва количеството смола, останала в бутилката, която се поставя в специалния държач. Ако се вземат предвид и двата сензора, може да се изчисли дали има достатъчно налична смола за завършване на отпечатъка.

Ако Inkspire 2 открие недостатъчно количество смола за завършване на печата, ще бъдете уведомени на екрана. Ако смолата свърши по време на печат, печатът ще бъде спрян автоматично.

Безопасността на първо място

Inkspire 2 е оборудван със система за реакция при спиране на тока. Това спира печата в случай на прекъсване на захранването; когато се възстанови, печатът ще продължи там, където е спрял. Благодарение на вградените въглеродни и Hepa филтри в камерата за печат, няма да бъдете изложени толкова много на изпаренията от смола!

Съдържание:

 • 1 x Zortrax Inkspire 2
 • 1 x UV смола
 • 1 * Поставка за бутилка
 • 1 x FEP филм (комплект)
 • 1 х Комплект чистачки
 • 1 x Комплект сензори за смола
 • 1 х Стартов комплект

Въпроси и отговори относно Zortrax Inkspire 2

Получавайте специфични отговори от клиенти, които са закупили този продукт

Продуктови ревюта

Продуктови ревюта на български за Zortrax Inkspire 2

Сходни продукти: