ProFab3D ProFab Mini Original V3

Малкият универсален уред сред 3D принтерите

РазпродаденВече не се произвежда

Подобни продукти:

Creality Ender 3 V2
Creality Ender 3 S1
Anycubic Vyper

Информация за продукта и технически данни:

Марки (производители): ProFab3D
Видове продукти: 3D принтери
Технология за печат: FFF - FDM - LPD
Брой екструдери: Единичен
Интерфейси: WIFI - WLAN, Micro-USB конектор, Мини SD - карта
Поддържани формати (Slicer): STL, OBJ
Нагревателнa плочa: Да
Диаметър на дюзите: 0,4 mm
Диаметър на филамента: 1,75 mm
Изграждащо пространство [LxBxH]: 120 x 120 x 120 mm

Описание

ProFab Mini Original V3 е ъпгрейд на най-купувания 3D принтер през 2017 г. Оригиналният Mini е последната версия на V3. Това води до най-очакваното актуализиране на Mini, отклоняване на отопляемото окабеляване. Специално разработен, за да подобри движението на Y-оста и да удължи живота си.

Plug & Play (не се изисква монтаж)
ProFab Mini 3D принтерът е принтер тип "plug-and-play", който не изисква монтаж и може да се използва веднага след разопаковане. Той има интуитивен софтуер Onboard и LCD екран с вградена Wi-Fi възможност.

Обем на печат
ProFab Mini има обем на отпечатване от 120 мм х 120 мм х 120 мм и отговаря на повечето изисквания за печат. За по-големи проекти ниската цена на принтера Ви позволява да печатате на няколко ProFab Mini-та наведнъж, спестявайки време и пари.

Отопляемо легло
Отопляемото легло на ProFab Mini осигурява перфектна работа на леглото, но също така позволява отпечатване на по-широк избор от материали като PLA, ABS, PETG, TPU и много други.

ProFab Mini V3 сега се предлага с новото окабеляване за отопляемото легло, което решава един от най-често срещаните проблеми.

Внимателно конструиран екструдер
Екструдерната системата на ProFab Mini е проектирана внимателно, за да подобри точността на печата и повърхността на печата, но и да разшири гъвкавостта на материала на принтера от PLA, ABS, подобрени PLA, PVB, PTEG и др.

Активно охлаждане на части
Увеличава качеството на печат на Вашите части и подобрява печата и преходите.

Full Metal
ProFab Mini е изработен от здрави метални компоненти, които осигуряват дълъг живот на машината и качество на печата благодарение на здравата рамка на принтера.

Свалящо се Flex-легло
(Предлага се като ъпгрейд)
Сменяемото гъвкаво легло е изработено от висококачествена еластична стомана и не само осигурява перфектно задържане на печата по всяко време, но също така позволява на потребителя да премахне леглото и да го огъне, така че печата да отскочи от повърхността.

Пълноцветен LCD-екран
ProFab Mini разполага с вграден 3,3-инчов пълноцветен LCD-екран за лесно и безупречно взаимодействие на потребителя с машината, без да е необходимо да имате достъп до компютър.

Wifi
ProFab Mini Original има възможност за Wi-Fi. Просто активирайте WLAN с процеса на картата App или SD. След активирането можете да въведете IP-адреса на Вашия принтер в уеб браузъра си, за да получите достъп до Web-UI.

Remote-мониторинг (Wifi-Box-Upgrade скоро ще се предлага)
Пълно Feature Remote наблюдение в момента се разработва за ProFab Mini с известнен Octoprint. Решението идва с удобен за потребителя интуитивен интерфейс, който позволява на потребителите да наблюдават и контролират отдалечено принтера и да качват файлове чрез WiFi. Започнете своя собствена услуга за печат и увеличете производителността си, като свържете повече от един принтер към системата за дистанционно наблюдение. Това приложение скоро ще бъде на разположение.

Център за изтегляне

Допълнителна информация

Съдържа:

  • ProFab Mini 3D принтер
  • Предварително инсталирана платка BuildTak
  • Държач за макара
  • Захранващ кабел
  • Шпатула
  • Шестоъгълник за подравняване на леглото
  • 2 GB микро SD карта
  • Инструкции за експлоатация
  • Калибрираща карта
  • Микро USB - USB кабел

Аксесоари

Видео за продукта:

Продуктови ревюта

1 рецензия на български за ProFab3D ProFab Mini Original V3

1 клиентска рецензия на друг езики

4,5 от 5 звезди
5 звезди
1 (50%)
4 звезди
1 (50%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
0 (0%)

2 оценки
1 клиентска рецензия на български
1 клиентска рецензия на друг езики